Maak een leuke originele uitnodiging en verras je vriendjes al bij de creatieve uitnodiging

 Of zelf leuke tasjes ontwerpen en printen om snoepjes of knutselwerkjes in mee te naar hius te geven

 Een erg leuk feestmutsje als uitnodiging gratis maken en printen!


 Leuke spelletjes om te doen tijdens je kinderfeestje thuis

Handige Links

yellow-circle
blue-circle
blue-circle
yellow-circle

Alle activiteiten die door ons worden aangeboden zijn zeer zorgvuldig uitgezocht en uitgebreid getest voordat we ze op de site aanbieden. Bij alle knutsel-activiteiten zit een duidelijke handleiding. Voor ouders of begeleiders van het feestje wordt het daardoor heel eenvoudig om zelf de activiteit voor te bereiden, want in de handleiding is overal aan gedacht. Het enige wat je als ouder moet doen is de kinderen begeleiden en vooral zelf ook genieten.

10 tips voor je eigen kinderfeestje thuis

Kinderfeestje
 1. Zorg dat het aantal genodigden te overzien is voor je eigen kind. Zeker voor jonge kinderen is een kind per leeftijd jaar uitnodigen ook genoeg (bijvoorbeeld: 5 jaar = 5-6 vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen).
   
 2. Voor een knutsel kinderfeestje is het handig om op de uitnodigingen te zetten dat kinderen een schort meebrengen.
   
 3. Zorg altijd voor een tijdsplanning; hierop staan de activiteiten die je tijdens het feestje gaat doen met de tijd die je daarvoor nodig denkt te hebben.
   
 4. Bedenk vooraf een reserve-activiteit die je als extra op je tijdsplanning vermeld. Mocht je tijd over hebben is het jammer als kinderen gaan vervelen. Heb je nog een leuk spelletje achter de hand, dan voorkom je dat.
   
 5. Als de kinderen binnen zijn kan het feest beginnen. Dat doe je natuurlijk door de jarige job toe te zingen. Kinderen kennen zelf een heel aantal verjaardagsliedjes van school, dus mocht je hier zelf om verlegen zitten, wijs om beurten een kind aan die het nieuwe lied mag kiezen. Mocht je kleine instrumentjes in huis hebben, zoals een sambabal of belletjes, laat ze rouleren na een liedje, vooral hele jonge kinderen vinden het geweldig om hun gezang te  begeleiden.
   
 6. Kadootjes kunnen aan de jarige gegeven worden. Je kan ze ook door de kinderen laten verstoppen. Je hebt meteen een leuke activiteit en kinderen genieten zichtbaar. Laat ze hun eigen verstopplekje goed onthouden. Geef wel vooraf duidelijk aan in welke ruimte ze mogen verstoppen en waar niet.
   
 7. Cakejes versieren doet het altijd goed. Lekker, gezellig en creatief.
  Voor kinderen met een koemelkallergie is het maken van een spekjesmonster/prinses leuk. Hiervoor heb je kleine prikkertjes nodig waarmee ze de spekjes aan elkaar kunnen verbinden.
   
 8. Zorg ervoor dat je voldoende volwassenen (of oudere kinderen) hebt die kunnen bijspringen. Het is altijd handig om een extra paar handen te hebben die op zijn tijd even kunnen assisteren.
   
 9. Hoe leuk is het als de kinderen met een kleine attentie naar huis gaan. Als je een knutselactiviteit hebt, heb je vanzelf een geweldige attentie die de kinderen zelf gemaakt hebben om mee naar huis te nemen.
   
 10. Vergeet niet om zelf ook te genieten van het feestj

Kinderfeestje thuis zelf organiseren

Een kinderfeestje is leuk en niet moeilijk.

Vaak denken ouders dat het programma heel bijzonder (en duur) moet zijn, maar voor de kinderen hoeft dat vaak helemaal niet zo te zijn. Voor kinderen is het heerlijk om thuis in hun eigen veilige omgeving, samen met vriendjes en vriendinnetjes te genieten van hun kinderfeestje. Voor veel kinderen is hun kinderfeestje al spannend genoeg. Probeer het daarom als ouder overzichtelijk te houden. Zeker voor hele jonge kinderen is 1 kind per leeftijdsjaar uitnodigen ook genoeg (bijvoorbeeld: 5 jaar = 5-6 vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen)

Maak er een knutselfeestje van!

Kinderen vinden het heerlijk om te knutselen. Tevens is knutselen belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Ze trainen hun fijne motoriek en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Maar voor een kinderfeestje belangrijker nog; het is een gezellige en rustige activiteit die je met zijn allen thuis aan en rond een tafel kan doen. Wat is er dan leuker om van je kinderfeestje zelf thuis je eigen knutselfeestje te maken. Wij kunnen je helpen met de leukste activiteiten en de beste knutselspullen.

blue-circle

Knutselkinderfeestje

We hebben zorgvuldig de leukste knutsel pakketten voor je samengesteld, waarvan we zeker weten dat ze zorgen voor een geweldig kinderfeestje. Al onze pakketten zijn uitgebreid door kinderen getest voordat wij ze aanbieden.

Ter behoud van het mileu aan onze kinderen, gebruiken wij gerecyclede inpakmaterialen ter verzending.

recycle
 

Tips Kinderfeestje thuis

Onze Facebookpagina

like & volg ons op

Volg ons op Instagram